torstai 29. marraskuuta 2012

TAVATONTA


Tavoistani poiketen en jättänyt viime viikolla Majapuulta ostamaani joustofroteeta kaappiin viemään tilaa, vaan tsemppasin ja ompelin kankaan vaatteiksi. Tavoistani poiketen ompelin mustavalkoisia. Tavoistani poiketen kuvasin ne heti. Tavoistani poiketen bloggaan ne samantien.
Joustofroteet siis Majapuulta (olivat muuten tosi paksuja ja laadukkaan oloisia!), pallofleece Karnaluksista, munien valkoiset tilkkurääppeet Laurelinin tilkkukasasta, punavalkoinen neulos Mjukatygeriltä. Kuminauhat ja resorit kierrätettyjä.

Pölyn näköiset röhnät mustassa kankaassa ovat lumihiutaleita. Munia, bebejä ja joulukoristeita yritän vielä saada tehtyä lisää joulukuun alun myyjäisiä varten. Sain vielä mustavalkoisista rääppeistä joulukoristeidean, joka ehkä nähdään vielä myöhemmin tai sitten ei :)

P.S. Koomista, että tunnisteita valitessani sormeni osui vahingossa ensimmäisenä "ikuisuusprojektit"- nappiin.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Söpöjä! Millä kaavoilla housut on tehty?

unisukka kirjoitti...

Kiitos. Isommat housut on tehty omalla kaavalla, jonka olen muinoin piirtänyt Lingon & Blåbärin bootlegseistä ja siitä suurennellut ja muokkaillut sitten suuntaan jos toiseenkin. Pienemmät on muokattu jostain muinaisesta Ottobren kaavasta muistaakseni. Piirrän aina itselleni housukaavat sivusaumattomina, ompelen koeversioita ja taas muokkailen, kaavoista tulee sitten aikalailla omia.

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Tavattoman kivat on! Kyllä vaan mustavalkoinen yhdistelmä niin uppoaa tähän lukijaan! Nautinnollista, kun on leikkiruoat ja sienenpallerotkin sommitelmassa!Oikein piristävä ruokatuntilöydös :)

Varmasti ihania nuo Majapuun kankaat. Minulla vain on henkilökohtainen ongelma, että kun jostain kauppaliikkeestä tulee niin Ilmiö, että turkulaisäidit päivystävät feisbuukissa uutuuksien ja/tai alennusten takia enkä itse ehdi hahmottaa tarpeitani, ennen kuin kankaat ovat jo lopussa, päätän, että menkööt trendipellet ja ostakoot, minä palaan asiaan kun kuohunta lakkaa... Seuraan taustalta ja isken, kun aika on kypsä. Suo anteeksi purkaus tavattoman & positiivisen päivityksesi yhteydessä, mutta ainakin voimme todeta, että ratsastat trendin graafisimmalla harjalla.

unisukka kirjoitti...

Kiitos hauskasta kommentistasi, Lepäävä Esteetikko, mustavalkoinen väri-idolini! Minä kun yleensä ratsastan niin paljon trendien perässä (siis jäljessä), että saan kirpparilta käydä napsimassa mielin määrin tykkäämääni tuotetta siinä vaiheessa, kun trendikkäät ovat jo siirtyneet seuraavaan trendiin, on varsin hupaisaa, että kerran elämässä osun trendiin. Asiaa auttaa tällä kertaa toki se, että minulla on puhelimessani Majapuun suora numero ja voin laittaa tilaukseni tekstarilla vaivautumatta verkkokaupan syövereihin. Mutta huolimatta kaverikytköksestä, voin kyllä erityisen lämpimästi suositella sekä loistavan palvelevaa kauppaa että sen tuotteita. Olen jo pitkään rakastanut sekä Mjukatygerin neuloksia että Muruneuloksia, ja Majapuun kankaissa yhdistyvät molemmat ihanuudet. Sinähän voisit heittää vaikka arvalla tilauksesi tai soittaa, että laittavat jotain yllärikangasta tulemaan, ne sopisivat teille ihan jokainen ja väitän, että tykkäisit. Ja ei, en saa välityspalkkiota ;)

Isosisko kirjoitti...

Ihanat. Mulla on läjä mustavalkoisia kankaita jo jemmassa ja iso pino tulossa juurikin Majapuulta. Saattaa meille ilmaantua ihan samanlainen setti kunhan raita kotiutuu.

unisukka kirjoitti...

Kiitos Isosisko! Tämä kangas oli tosiaan niitä harvoja, jotka heti ensitapaamisella huusi minulle käyttötarkoituksensa. Useimmiten kankaan marinoitumisen syy on minulla se, etten osaa päättää, mitä siitä tekisin (kun Täydellisillä kankailla tarvii tietysti olla Täydellinen käyttötarkoitus, haha.)

Laura kirjoitti...

Aivan ihanat leikkiruuat!

Mun Tekemä kirjoitti...

Mahtavia! Ihania kuvia :)

Janiika kirjoitti...

Näistähän tuli ihanat! Mihinköhän omat raitani käytän? Esikoinen toivoi hupparia (niitä on jonossa muutamat!), mutta eiköhän tuosta mun raitapätkästä riittäisi kuopukselle housuihinkin. En kyllä muista paljonko sitä mulla on, mutta luotan siihen, että olen tilannut riittävästi =D

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Juh, Unisukka. Ilman sinua en tietäisi Majapuusta mitään. Nyt olen kyllä käynyt tsekkailemassa ja todennut, että paljon on nättiä. Kunhan ehdin.

unisukka kirjoitti...

Kiitos. Olen jo niin pitkään tahkonnut vanhoja suosikkeja, että ilahduin oikein itsekin uudesta bebemallista.

unisukka kirjoitti...

Kiitos. Harmi, että harmaa sää tuottaa ainakin minun taidoillani harmaita kuvia, mutta tuotteiden iloiset värit ehkä vähän auttavat harmaudessa :)

unisukka kirjoitti...

Kangas kutistui pesussa ja rummutuksessa aika lailla, mutta uskoisin, että olet tilannut ihan riittävästi ;) Varaan sulta sit rääppeet...

unisukka kirjoitti...

Puodin suosiosta päätellen uskon, että ihanuuksia on tulossa lisää, vaikka nyt joku herkkupala olisikin sattunut sivu suun livahtamaan. Sitäpaitsi sinun kekseliäisyydelläsi taikoo mistä vain kivaa ;)

glenni kirjoitti...

kerrassaan ihania! majapuu <3 ja voi kuinka syötävän hyviltä nuo munat ja leivos näyttävätkään!