perjantai 2. joulukuuta 2011

ARVONNAN VOITTAJA JA JOULUKORISTEITA

Arvonnan voitti arpa numero 11, joka osui jenninhon kolmannelle arvalle. Jenninho oli ykköstoiveenaan esittänyt pitsiliinakoristeita, joten hänelle lähtee kaksi tällaista joulukoristetta. Onnea! Arvonta suoritettiin siten, että laskin arpojen lukumäärän ja pyysin Sukkahukkaa sanomaan kolme numeroa alueelta. Kirjoitin numerot lapulle, Paljasjalkainen nosti kaksi lappua, joista taas Villahousu nosti viimeisen voittoarvan. Kiitos kaikille osallistujille!

Koska kameran piuha löytyi vasta eilen (lelukorista...), sain kuvat joulutuotteista ladattua vasta nyt. Nämä siis matkaavat messukeskuksen myyjäisiin sunnuntaina ja 10.12. Paraisille Vanhan Malmin myyjäisiin. Tervetuloa!

Lopuksi vielä hieman kuvausassistenttien touhuja:


4 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Onpa kivoja koristeita :)

unisukka kirjoitti...

Kiitos Suvi :) Kivoja juttuja kävin blogissasikin tutkimassa.

Minna kirjoitti...

Tekis mieli tehdä taas kauppoja, huokaus, nuo huopaiset kuusenkoristeet...mutta ainakaan tänä vuonna meille ei tule kuusta.

unisukka kirjoitti...

Väännänkö veistä haavassa, Minna, jos kerron, että ne huopaiset ovat oikeastaan ikkunakoristeita :D Niissä on pitkä naru, josta koristeet voi ripustaa ikkunaan, ovenkarmiin tms. Tai jos haluaa niistä kuusenkoristeita, voi narun vetää neulalla takaisinpäin ja tehdä lenkin. :)