torstai 5. tammikuuta 2012

ROSKAPUSSUKAT
Tein kolmelle kaverille pukinkonttiin karkkiroskista pikkuiset kukkarot ja sujautin kaikkiin sisälle hyväntuoksuiset huulirasvat. Hassu sattuma, että kirppikseltä joskus aikoinaan ostamani pienet vetoketjut sopivat karkkipussien mittaan kuin nakutetut. Inspiraation sain täältä. Vissiin näitä on aiemminkin jo muut tehneet? M&M-pussin piti valmistua jo kaverin synttäreille, mutta kristallimuovia en silloin onnistunut löytämään (luottokaupastani Jätti Rätistä sittemmin löysin). Kyseisen kaverin nimi alkaa M:llä ja miehensä nimi myös.

Nämä roska-askartelut ovat siitä hankalia, että nykyisin karkkikaupasta ei voi ostaa vain sitä, mistä tykkää, vaan on yritettävä löytää sopiva kompromissi hienon pussin ja hyvän maun suhteen. Ja on sekin vähän hankalaa, että nykyään ei voi edes roskia heittää menemään...

2 kommenttia:

Marja K. kirjoitti...

Hienot! Mulla odottaa tuolla iso läjä Geisha- ja Pihlaja-papereita. Kristallimuovi on vasta matkalla Ullakasta tänne.. Lyhyitä vetoketjuja vielä metsästän.

unisukka kirjoitti...

Kiitos Marja K. Hiljaa hyvä tulee. Vetskareita saa onneksi helposti lyhyemmäksi, sen kun leikkaa vain ompelun jälkeen. Odottelen tuotoksiasi :)