lauantai 14. tammikuuta 2012

ROSKAVIHKO
Olen ihastellut Unilaulun ja Minttumaan kierrätysvihkoja. Nuukana ihmisenä en raaskinut ostaa valmiita vihkoja enkä Bind-It- laitetta. Sen sijaan löysin Presentosta kierrenipsukat, joiden avulla sain itse tehtyä vihon. Muistivihko on tehty laminoiduista suklaalevyn kuorista ja sivut vanhoista kirjekuorista, jotka hamsteriäitini oli arkistoinut jemmaan. Usein muistivihot ovat niin hienoja, ettei niitä raaski käyttää. Tähän vihkoon voi askarrella uudet sivut, kun vanhat on käytetty, joten sitä voi käyttää vaikka kauppalistojen kirjoittamiseen. Lahjapaperin sijaan käärin vihon kankaiseen, muovikassin kaavalla ommeltuun kauppakassiin.

9 kommenttia:

Inkeliina kirjoitti...

Tosi hieno! Ja kiitos presento vinkistä, jos kävis itsellekin hakemassa. Mä muutenkin jo silppuan kaikki vanhat paperit muistilapuiksi!

LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO kirjoitti...

Tämäpä kiva!

@vipvir kirjoitti...

Oi, hieno. Nyt tiedän mitä teen niillä kauniilla teepaketin kansilla joita ei vaan raaski heittää pois.

Liljankukka kirjoitti...

Ne on saranarenkaita :)
Jos vaan saisin aikaseks sen vessapaperirulla albumin...

Anonyymi kirjoitti...

Oi, että miten kiva idis!

Itsekin olen tutkaillut Bind It -laitetta, mutta ihan kaikkea askarteluhärpäkettä ei tarvitse omistaa (vai?).

Kiitos siis taas ideasta! Mutta mikä/missä on Presento?

Luovaa ja valoisaa uutta vuotta!
Tapaamisiin, T

unisukka kirjoitti...

Inkeliina ja Lepäävä Esteetikko, aina parempi, että muistilaput ovat järjestelmällisesti mukana, eikös? Liljankukka, kiitän informaatiosta. Vessapaperirulla-albumi onkin hyvä idea, voihan innostus ja ajanpuute sentään. Sellaisestahan tulisi loistava kirjanpitovihko Uneliaan.

Inari kirjoitti...

Voi, vihko on hieno! Erityisen vaikuttunut olen kuitenkin muovikassin kaavalla ommellusta kestokassista - kerrassaan nerokasta!

Anu P. kirjoitti...

Aivan mahtava tuo vihko! Minä en tuollaisista saranarenkaista ollut kuullutkaan, mutta tulipa taas uusi houkutus haaveiltavaksi...

unisukka kirjoitti...

Äh, jostain syystä julkaistavia kommentteja oli jäänyt jemmaan tarkistamatta ja nyt ne livahtivat tuonne väliin. Kiitokset siis kommenteistanne myös @vipvir, T, Inari ja Anu P.

Presento on Turun keskustassa sijaitseva askartelijan paratiisi. Nähdään siellä :)

Kestokasseja olen ommellut jo iankaiken, mutta aina ne vaan on kivoja. Käytän niitä usein "lahjapaperina" tai tuliaisten kääreenä. Kaikki, jotka niitä ovat saaneet, ovat pyytäneet lisää ja itselläkin niitä saisi olla kaksikymmentä.