sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

HIIRENHARMAA


Neuloin anopille synttärilahjaksi Baktus-huivin virkatuin pitsireunuksin Hamsteritädin kirpputorilöydöstä, harmaasta silkkilangasta. Aiheeseen sopiva pussi löytyi omasta jemmasta. 

6 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Voi miten kaunis harmaa! Ja upean huivin siitä teit.

Laitatko minulle sähköpostilla osoitteesi (mailiosoitteeni löytyy sen postikorttipostaukseni alta kommenteista, jos sinulla ei ole sitä tallessa), niin laitan sinulle postia! :)

PS. Tuo hello kitty -pussukka on niin suloinen, että tekisi mieli ostaa lapsellekin kaapit täyteen hello kitty -pussukoita! (Ja se on minulta hurjasti sanottu!)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun voisin olla sun anoppi! :D Todella kaunis väri ja reunus. Siis silkkilankaa kirppikseltä, WHAT??

NorppaStiina kirjoitti...

Minäkin tein juuri elämäni ensimmäisen Baktuksen, ja hiiren harmaan. :) Tuo virkattu reuna onkin tosi kiva ja yksinkertainen kaunistuttaja. :)

unisukka kirjoitti...

Mirva: kiitos. Pahoittelen, jos aiheutin HelloKittykuumeen :D koitan muistaa s-posteilla sinulle.

Nina: Yritän kovin estellä varaston paisumista, mutta jos kirppiksellä tulee vastaan silkkilankaa, on sitä varsin mahdotonta (ja tyhmääkin) vastustaa. Olen valitettavasti - tai onneksi - perinyt suvunperintönä noita hamsterigeenejä.

NorppaStiina: hauska sattuma! Tosiaan tuo pitsireunus on yksinkertainen ja helppo yksivärisen huivin kaunistaja, suosittelen. Tässäkään huivissa ei ole muuta kuin ketjusilmukoita ja piilosilmukoita ja heti tulee enempi ilmettä.

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihanat kuvat ihanasta huivista! Onnellinen saaja!

unisukka kirjoitti...

Kiitos Riitta Sinikka!