keskiviikko 4. toukokuuta 2011

PAISTETUT MUNAT
Kerran ollessani Villahousun kanssa shoppailureissulla totesin ottaneeni mukaan liian vähän vaihtovaippoja. Onneksi hätä ei ollut kuitenkaan suuri, sillä satuin olemaan juuri JättiRätissä ja ostin pätkän valkoista velouria pahimman huudon taltuttamista varten, ihoa vasten laitettavaksi. Herra kuitenkin lopetti huutonsa ja nukahti ennen kuin pääsin vaipanvaihtoon asti, joten minulle jäi joutilaaksi 20cm valkoista velouria. Koska imuja on meillä jo ihan riittämiin eikä valkoinen nyt muutenkaan ole maailman paras vaipansisusväri, päädyin ompelemaan kankaasta munia. Tervetuloa vain kaikki munangooglaajat... Keltainenkin joustofrotee on Jättiksestä, jämäsuiruja jostain ompeluksesta, jota en kuollaksenikaan muista. Keltuaisten täytteenä on saumurisilppua.

Munat päätyvät Seikkisrockin myyjäisiin. Vielä olisi tekemislistalla muidenkin leipätarpeiden sekä ruokien ompelua.

3 kommenttia:

Liljankukka kirjoitti...

Oi oi! Ja lisää herkullisuuksia! Mä oon saanu tehtyä pari donitsia. Niistä tuli kyllä aika isoja.

unisukka kirjoitti...

Tarviihan sitä protoja tehdä, tietää sit jatkossa kuinka olis kannattanu. Voiskohan niitä huovuttaa pienemmäksi? Mä tein kans kerran läjän donitseja, nyt en vaan löydä yhtään. Meillä on jo niin iso laatikollinen niitä protoja, että pakko tehdä jo muille.. Toivottavasti joku tarvii. No, viimeistään synttärisankarit tai joulupukki.

Saara kirjoitti...

"Tervetuloa vain kaikki munangooglaajat" :D Mä tulin tän kuvan perässä kun googlasin kuvahakuun sanoilla "joulukorttiaskartelu lasten kanssa":D En ollu munan perässä mutta kun näin kuvan niin alkohan se kiinnostaa;D Kivoja munia!