maanantai 30. toukokuuta 2011

PALJASJALKAISEN METKUJA

  Tänään sain hepulin, kun Paljasjalkainen onnistui leikkaamaan oksasaksilla pihamme katajasta ainoan viidestä oksasta, joka eli. Selailtuani vanhoja valokuvatiedostoja huomasin, että onpa hän osannut metkuilla ennenkin. Nämä kuvat ovat vuosilta 2008-2009, jolloin Paljasjalkainen (nimensä veroinen jo tuolloin) oli puolitoista-kaksivuotias.

Taisin muinoin väittää, että meillä ei ole tapana kiipeillä pöydille. Heh.
6 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Loistavaa! :) Minä en olisi kyennyt kameran hakuun lapsi jääkaapissa.

unisukka kirjoitti...

Heh, jos siellä jääkaapissa jo tovin on istuskellut, ei sieltä mikään kiire poiskaan ole. Minulla on valokuva myös tapauksesta, jolloin pojat olivat sekoittaneet vahingossa isin shampoon omaan tyhjään kylpyleikkiputeliinsa ja kylppäri oli sen jälkeen kahdenkymmenen sentin vaahtokerroksen peitossa.

Isosisko kirjoitti...

Ihanaa, vertaistukea!

unisukka kirjoitti...

Kiitos tai olehyvä, Isosisko, kumman tarpeessa sitten olitkaan :)

Rillirousku kirjoitti...

Näyttää ERITTÄIN tutulta!

Tämä meiän tytsy alkoi kävelemään hulppeassa 8kk iässä ja parin kuukauden päästä juoksi jo kuin päätön kana. Tällä hetkellä, ikää 1v 1kk ei pidättele mikään, ei edes kaadetut tuolit. Juoksujalkaa pistää menemään ihan kokoajan ja portaat kulkee sekä alas että ylös tietenkin seisten, ilman tukea. Melkoinen mimmi. Huoh. :D

unisukka kirjoitti...

Kiitos kyläilystä ja osallisuudesta keskusteluun, Rillirousku :) Meillä Villahousu nousi pystyyn 6kk ja pahin pelkoni oli juuri tuo 8kk kävely. Nyt hän on jo 11kk ja onneksi vasta nyt lähti varovasti kävelemään. Tikkaihin yrittää kyllä jo nousta ja kuperkeikata.. Kiva kun on eläväisiä lapsia, kehenköhän lie tulleet ;)