sunnuntai 29. toukokuuta 2011

TALLINNANTULIAISET JA KUVA-APUA?

Kävin äitienpäivän aattona ostosreissulla Tallinnassa Villahousun, Mirvelin, Liljankukan ja Ellun kanssa.
Kuvaa klikkaamalla saa näkyviin koko reissun ostossaldon. Jostain syystä "erittäin suuri" kuvakoko on ainoa, joka näyttää kuvat tarkkoina, mutta leikkaa puolet kuvasta pois. Alin kuva on kokoa "suuri", jolloin koko kuva näkyy, mutta on sumuinen. Jos joku osaa auttaa kuvaongelmassani, olen erittäin kiitollinen. Koko bloggauksen mielekkyys on kyllä vaarassa, jos kuvat joko leikkautuvat tai ovat suttuisia :(

MUOKS. Kiitos avusta, Aeno. Muokkasin mallipohjaa ja sain kuvat näkyviin. Muokkailen ehtiessäni vielä lisää, en saanut vieläkään mieleistäni pohjaa.

Suurin osa löydöistä (mm. vetoketjut, suurin osa satiini- ja siksaknauhoista, helmet, kuminauhat, ompelulangat, saumurilangat ja kanttinauhat) on Karnalukista. Villahousu nukkui sopivasti päiväunensa tuolloin ja sain shoppailtua kaikessa rauhassa. Maatuskanauha on Abakhan Fabriksin takana olevasta pikkukaupasta. Värilliset pellavat ja Hello Kitty-kangas ovat Kangadzungelista ja vaaleanpunainen lanka Liann Löngadista.

Prinsessa- ja prinssijuttujaMuffinsseja ja muita leikkiherkkuja

Pipo?

Korttiaskarteluita tai kuninkaankruunutarvikkeita

Punavalkoista joulumyyjäisiä varten

Askarteluita, pussukoita ja viirinauhoja. Kangasta pitäisi AINA ostaa reilusti. Merirosvofleeceä ostin vain kymmenyksen siitä, mitä olisi tarvittu. Kun Sukkahukka ja Paljasjalkainen näkivät tyynyksi tai pipoiksi kaavailemani onnettoman puolimetrisen kangasta, he halusivat siitä heti päiväpeitot. Aina pitäisi ottaa lapset mukaan ostoksille ;)

Pikkarikumpparia ja prinsessahörhelökumpparia. Maatuskanauhaakin ostin aivan liian vähän, sitähän olisi jälkikäteen keksinyt laittaa vaikka mihin.

6 kommenttia:

aeno kirjoitti...

Oi mitä ostoksia! Voisitko laittaa vinkkejä kaupoista niin tietää itse mihin suunnata seuraavalla kerralla?

Kuva-asia ratkeaa muuttamalla blogin leveyksiä. Teet reunapalkista kapeamman niin kuville on lisää tilaa. Ulkonäkö muuttuu tietysti, mutta se uhraus on tehtävä jos haluaa kuvat kokonaan näkyviin :)

glenni kirjoitti...

Komppaan aenoa, kerro mistä nuo löysit (maatuskat, saumurilangat, vetskarit sekä kankaat kiinnostaa etupäässä) - itse menossa ens viikolla sinne!

unisukka kirjoitti...

Kiitos, Aeno! En löytänyt tapaa, jolla olisin saanut blogia leveämmäksi (terv. tyhmä), mutta muutin mallia. En ole kyllä siihen lainkaan tyytyväinen, mutta nyt käytettävissä olevalla ajalla kelvatkoon hetkeksi.

Kaupat: Karnaluks, Kangadzungel, Abakhan fabriks ja Liann Löngad.

Pirkko kirjoitti...

Pikku-pikku shoppailureissu! Wau! Maatuskanauhat (muun muassa) kelpais mullekkin, täytyy pistää kaupat muistiin.

unisukka kirjoitti...

Täytyyhän sitä, Pirkko, olla tarviketta, josta tehdä (aivan kuin sitä nyt oleellisesti olisi puuttunut aiemminkaan...) Ja näemmä on niin, että vainka kuinka ostaisi, aina jää jotain puuttumaan tai on liian vähän.

Pirkko kirjoitti...

Toi on kyllä ihan totta, että aina jää jotain puuttumaan. Mulla iskee aina kaupassa joku ihmeen nuukuuskohtaus, ja kotona sitten harmittaa.