keskiviikko 24. elokuuta 2011

KESÄKÄSITÖITÄ

Vietimme koko kesän mökillä. Kesäkäsityöni olivat pääasiassa neulomuksia, sillä sadepäiviä ei ollut niin runsaasti, että ompelukoneen ääreen olisin juurikaan ehtinyt.
Muutaman silakan kerkisin surauttaa vanhoista villapaidoistani Hakkapeliittatapahtuman myyntikojuun. Molemmat olivat lempipaitojani joskus yläasteen loppupuolella-lukiossa ja molemmista oli jo kyynärpäät puhki. Täytteenä tietysti saumurisilppua, silmähelmet Tallinnasta Karnalukista.
.Hiekkalaatikolla istuessani neuloin ison kasan tiskirättejä puuvilla-pellavalangasta. Ompelin myös toisen kasan tiskirättejä pellavaneuloksesta ja vanhasta pellavaverhosta. Nämä menivät kaikki toistaiseksi myyjäiskoriin

7 kommenttia:

glenni kirjoitti...

voi kun nuo silakat on suloisia!

Liljankukka kirjoitti...

Noi silakat on ihan huippuja!
Koskas pidetään leikkiruokakurssi?

unisukka kirjoitti...

Kiitokset kehuista! Toivotaan, että silakat menis vielä kaupaksikin niin pääsisin väkertämään lisää :) Mää luulin jo pitäneeni yhden leikkirukakurssin, mutta asiakkaat on näemmä varsin vaativia nykyisin. Pidetään vaan toinen, munkin pitäis kehitellä lisää suolaisia ruokia.

Henni kirjoitti...

Tosi upeat silakat!

unisukka kirjoitti...

Kiitos myös Hennille! Ihanaa, että olette kaikki intoutuneet kommentoimaan kauhean pitkän kesätauon jälkeen, on taas mukava palata blogien pariin.

Minna kirjoitti...

Kalat on aivan huippuhienot ja upeasti esillä!

unisukka kirjoitti...

Minna, paras kuva olisi ollut sellainen, jossa oli lisäksi Paljasjalkaisen jalat (kuviin pitää aina tunkea!), mutta se oli valitettavan epätarkka. Tykkäsin kyllä itsekin tästä ideasta, kalat olivat ikivanhassa Vihreä Kuula-laatikossa ja pehmusteena mökin tiivistämisestä (joskus 60-luvulla) ylijäänyttä pellavakuitua.