keskiviikko 31. elokuuta 2011

SINISET


Juuri kun uhosin lopettavani aikamatkailun, joudunkin syömään sanani. Inspiroiduin huomatessani vuoden 2006 valokuvieni joukossa liudan sinisiä kuvia. Kolme ensimmäistä on Montenegrosta (ihana paikka, suosittelen!). Merihevosrintakorun, huivin ja ystäväni piirtämän kortin sain valmistujaislahjaksi, valtava Swan-purjevene oli Pietarsaaressa lomakohteena ja alin kuva on saaresta, jonne teimme eväsretken.


Sain Tiikerinliljalta haasteen, kiitos siitä. Minut haastettiin kertomaan lempiruokani, lempivärini ja matkakohde, jonne haluaisin matkustaa.

Lempiruokani on hyvä naudanpihvi ravintolassa, Cesar-salaatti tai anopin kaalilaatikko. Lempivärini on pitkään ollut sininen, mutta ruskea ja harmaa jakavat kyllä silti samaa ykkössijaa. Matkakohteen valinta riippuu matkaseurasta. Jos saisin mennä yksin tai miehen kanssa, olisin kotona tai jossain ulkosaaristossa. Kavereiden kanssa haluaisin mennä Tallinnaan ostoksille tai Keski-Euroopan joulumarkkinoille. Isommalla porukalla olisi ihanaa vuokrata huvila Italiasta tai Portugalista ja lomailla lasten kera.

Haaste lähtee eteenpäin ihanille ja inspiroiville ompeluseuralaisilleni: Lepäävä Esteetikko, Liljankukka ja Mirveli, ottakaahan koppi!

Ei kommentteja: