lauantai 23. helmikuuta 2013

KUKKARORakastamani vanha punainen kukkaro, jonka joitain vuosia sitten hankin ihanasta Villapata kiehuu-blogista, oli tullut tiensä päähän. Niin loppuun asti sen käytin, että kolikkokukkarossa oli jo kaksieuroisen mentävä reikä. Kukkaro oli käytössä niin älyttömän hyvä kaikkine taskuineen, lokeroineen ja kolikko-osastoineen, että pakkohan se oli yrittää tehdä uusi. Lopullinen sysäys kukkaron näpertämiseen tuli Inkeliinalta. Mittailin kaavat vanhasta kukkarostani, käytin hartaasti säästeltyä maatuskakangasta, Tallinnan pellavaa, jämiä, tukikankaita, kirpparivetoketjua ja ensimmäisestä ikinä ompelemastani vaipasta puretun tarranauhan (sitä vaippaa ei koskaan käytetty, koska sitä ei voinut käyttää). Kukkaro läpäisee käyttötarkastuksen, mutta luultavasti käytin liian paksua tukikangasta, sillä kulmia oli mahdotonta kääntää siististi. Tämä taitaa taas olla niitä juttuja, joita on tehtävä useampi, kun tulee polte kokeilla eri kankaista ja eri tekniikoilla. Kiitän siis Annia vanhasta kukkarosta ja kaavoista, ja toivottakaamme sille lokoisia eläkepäiviä.10 kommenttia:

Liljankukka kirjoitti...

Ihana <3
Teeppä näppäränä toinen ja tää harjoitusyksilö voi muuttaa meille. ;)

unisukka kirjoitti...

Kiitos :) Kuule saatanpa tehdäkin, pöydälle jäi vielä mua vaativasti katselemaan vielä ihanampi maatuskakangas...

Aliisa kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Olen se sinun punainen kukkaro mielessä ajatellut jo pitkään oman kukkaron tekemistä. En ole vaan saanut aikaan. Josko näillä inspiraatioilla tulisi kokeiltua.

unisukka kirjoitti...

Kiitos Aliisa! Onhan siinä näpertämistä kyllä, mutta lopulta aikaa ei mene mitenkään järjettömän paljoa. Se koko aika vaan vaatii niin intensiivistä keskittymistä, että tuntuu hankalalta toisinaan löytää sellaista rakosta. Jään mielenkiinnolla odottamaan sovellustasi ;)

AnniP kirjoitti...

Hienoa! Olipa mukava kuulla kaverin täyttäneen tehtävänsä uskollisesti.

Mun Tekemä kirjoitti...

Hurmaava kukkaro!

Isosisko kirjoitti...

TÄMÄ ON AIVAN IHANA!

unisukka kirjoitti...

Anni, siitä oli todellakin iloa koko rahan edestä.

unisukka kirjoitti...

Kiitos, Mun Tekemä!

unisukka kirjoitti...

Kiitos Isosisko. Mielenkiinnolla odotan, minkälaisen lompsan sinä pyöräytät ;)