sunnuntai 13. lokakuuta 2013

SYYSKIERRÄTYSTÄ






Täydellisen hyödyllistä roskista. Ylijäämätilkkuja vaippaompeluksista, rikki menneet toppahousut ja kuminauha vanhasta twist-narusta. Kiitos Minnalle tilkuista!

10 kommenttia:

--jonna kirjoitti...

Söpöjä! Miten kestivät käyttöä?

Jenni S. kirjoitti...

Täydellistä!!
Tää kaava varmaan haluis muuttaa meillekin ;)

unisukka kirjoitti...

Kiitokset Isosisko ja Liljankukka! Mulla ei ole mitään muistikuvia näiden käytöstä, kun sormikkaat jyrää nykyisin, mutta ainakin yhdet aiemmat pulhanskat on hyvin kestäneet käyttöä. Liljankukalle koitan muistaa kaivella kaavat :)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on hienoja kaikki! Onneksi riitti myös teidän hanskoihin :) Tyttö on tykännyt omistaan, mutta vielä ovat olleet vähän lämpimät (tänään oiskin varmaan hyvät kun taas aamulla pakkasta, hurrr!) -Minna-

unisukka kirjoitti...

Kiitos Minna. Just samaa mietin tänä aamuna, että tällaisille nollakeleille varmasti sopisivat hyvin. Pakkasella taas liian viileiksi totesin viime talvena, kun odotin liian pitkään käyttöönottoa. Hyvin riitti tilkkuja, vieläkin niitä on odottelemassa uusia, käytöstäpoistettuja toppahousuja :D

Lepäävä esteetikko kirjoitti...

Todellista hyötykäyttöä! Huonosti aikaansaapana arveluttaa tosiaan minuakin tuon PULin kestävyys... olen tämäntyyppisiä itsekin joskus miettinyt.

unisukka kirjoitti...

Kiitos sinullekin, Lepäävä Esteetikko! Näiden teko oli oikeasti hyvin nopsaa ja mukavaa, kun ensin sai kaavan testattua, kappaleet leikattua ja toppahousujen erinäiset kangaskappaleet tikattua yhteen. Suosittelen kyllä!

glenni kirjoitti...

mahtavaa kierrätystä ja todella tyylikkäitä hanskoja!

unisukka kirjoitti...

Kiitos Glenni :)

Lepäävä esteetikko kirjoitti...

Hei! Kerro blogisi tarina! Haastan mukaan muutamia tekijöitä, joita olen aikoinani seurannut, ja jotka blogeistaan päätellen elävät hekin joko bloginpidon tai käsitöiden tai molempien vaihetusaikaa. Tippaakaan en loukkaannu, ellei haasteen vastaanottaminen kiinnosta, enkä siitäkään, jos vastaamiseen menee aikaa yli puoli vuotta, kuten itselläni. Tämä on vain leppeä heipatus vanhoille kässyblogitutuille. Kiitos viihteestä, Unisukka!