tiistai 22. maaliskuuta 2011

ARVONNAN TULOS

Pahoittelen arvonnan viivästymistä! Tietokoneestamme hajosi kiintolevy ja korjauksen ajan olin satunnaisten kyläilynettailujen varassa. Tänään sitten sain koneen kotiin ja pääsin suorittamaan arvontaa. Laskin arpojen määrän (110 kpl), pyysin Sukkahukkaa ja Isohukkaa sanomaan kolme lukua tuolta väliltä, kirjoitin ne lapuille, levitin laput lattialle satunnaisessa järjestyksessä numerot lattiaa vasten ja odotin, minkä lapun Villahousu poimii. Lapussa luki numero 3, joka oli ensimmäinen kommentoija kolmella arvallaan. Tällä kertaa siis kannatti nähdä vaivaa ja hankkia ne kolme arpaa, LEPÄÄVÄ ESTEETIKKO. Värikkäät herkut odottavat nauttijaansa :)

Koska olen osallistunut myös viiden itsetehdyn tuotteen haasteeseen ja luvannut toimittaa Liljankukalle sekä Titalle jotain itsetehtyä ja he ilmaisivat kiinnostuksensa terveellisiin herkkuihin, lähetän heille niistä valikoituja paloja.

ONNEA voittajalle ja kiitokset kaikille osallistuneille! Herkkuja, kasseja ja rättejä tulee myyntiin myyjäisiin tässä vuoden mittaan. Kivoista myyjäisistä Varsinais-Suomen alueella saa mielellään vinkata.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, kiitos!

Ja hienoa, että koneesi toimii jälleen. Voit vinkata meille "suloisillekin" mukavista myyjäisistä, joihin erään musiikkiprojektin jälkeen on taas aikaa :)

Aurinkoista käsityökevään jatkoa,
Titta

Liljankukka kirjoitti...

Jee! Kiitos ja kumarrus :)

Lepäävä Esteetikko kirjoitti...

Kiitos, kerrankin tuli voitto oikeaan osoitteeseen!