keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

JUNAPAITA

Koneen kosahtamisen myötä kaikki valokuvat ovat ties missä, mutta onneksi ne sentään saatiin suurimmaksi osaksi pelastettua. Villahousun ensimmäisen puolen vuoden kuvien menetys olisi ollut tuskaista. Omien käsityökansioideni uudelleen muodostaminen ja järjestelykin on kamalaa, mutta yritän.

Ensimmäinen vastaan tullut kuva: Paljasjalkainen katselee nuohoojan työskentelyä Jofotexin junakankaasta ommellussa paidassa. Koko noin satasenttinen, hihansuista käännetty pitkästi sisälle kääntövaran mahdollistamiseksi. Vajaan vuoden käytöllä kangas on haalistunut ja nyppyinen, muotonsa se on pitänyt kyllä hyvin. Kelpo arkipaita siis edelleen. Housut kirppisaamutakista.

5 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Pidin kankaasta tosi paljon, mutta jo parin ekan pesun jälkeen haalistui paljon. Paidasta pidän haalistuneenakin :)

unisukka kirjoitti...

Onneksi kankaan haalistuminen ei harmita ihan yhtä paljon itse ommellussa vaatteessa kuin ostopaidassa. Olisi silti kyllä kiva löytää haalistumatonta ja nyppyyntymätöntä trikoota tai interlokkia.

Maija K kirjoitti...

Voi kadonneita kuvia!! Joudut turvautumaan kynään ja mielikuviin, niitäkin on kiva kerätä ja ihastella myöhemmin vaikka eivät valokuvia korvaakaan.

Maija K kirjoitti...

Ahaa, luin liian kiireessä. Eivät siis kadonneetkaan, onneksi!! (Mutta muistikuvien kirjaaminen on silti kivaa myös.)

unisukka kirjoitti...

Maija K: juu, onneksi perheen kuvat eivät kadonneet. Omat käsityöideakuvani sen sijaan jäivät eri ohjelmaan, joten uusitulla koneella niitä ei saa (minun taidoillani) kaivettua. Täytyy siis luoda uusi ideakansio ja piirtää vanhat ideat perinteiseen muistikirjaan.