torstai 31. maaliskuuta 2011

KEVÄTTÖITÄOmpelin pitkät pätkät viirinauhaa, joka jäi vaiheeseen. Sen sijaan ompelin viirinauhan jämistä kevätlintuja. Kankaat ovat kirppikseltä löytyneestä muovikassillisesta retrokankaita. Siivissä mummun yöpaitaa, hamsteritädin tilkkuja ja vaippaompeluksista jäänyttä velouria. Helmet Biltemasta ja silmien napit kirppikseltä löytyneestä isosta kurkkupurkillisesta vanhoja nappeja.

Traktoritkin ovat valmiina kevätkylvöihin. Kangas Lasten Metsolasta, hamstrasin sitä oikein urakalla viime syksynä, kun kuvittelin ompelevani Villahousulle siitä haalarin. Vetoketjukammoni on toistaiseksi estänyt haalarin ompelun, mutta peruspaita sentään syntyi.

PS. Tiedoksi itselleni, joka tulen katsomaan vanhoja kuvia joskus tulevaisuudessa: traktoripaitaa ja peikkohousuja ei käytetty julkisilla paikoilla yhdistelmänä.

15 kommenttia:

Annika kirjoitti...

Onpas mielettömän hieno idea noi puuhelmet maljakossa! Tosi ihana kuva!

Isosisko kirjoitti...

***nauraa kippurassa tuolle ps-kommentille***

unisukka kirjoitti...

Annika: parhaat ideat syntyy yleenä vahingossa. Nää helmet oli musta niin ihanan värisiä, että olis ollu sääli hautoa niitä jossain kaapissa (jonne ei edes mahdu..)

Isosisko: eikös ollut kuitenkin ihan paikallaan tuo huomautus! Minä harvoin järjestän kuvaustilanteita, vaan räpsin kun sattuu olemaan vaatetta päällä (tai joskus muutenkin..). Mukavaa, että olen ilahduttanut :)

rusina kirjoitti...

Aivan ihanan keväinen tuo helmien ja lintujen asetelma. Loistava idea!

unisukka kirjoitti...

Rusina: Oon jo monena vuonna miettinyt, mitä kivan keväistä sitä keksisi koristeeksi. Olin tosi iloinen, kun vihdoin keksin.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana päivitys!

Komppaan muita ihastellessaní lintuja ja helmiä vaasissa.
Mulla ei ole ollut onnea kirppareilla helmiostoksilla. Tuntuu, ettei niitä löydy millään. Vanhat helmeni olen virkannut piiloon rannekoruiksi.

Touhukasta viikonvaihdetta!
Titta

unisukka kirjoitti...

Kiitos, Titta! Satuin löytämään kirppikseltä yhden penkinpäällisen, josta saattaisi liietä muutama helmi sinullekin :) Kiitokset ideasta.

Viikonlopusta tuleekin touhukas, sillä menemme sunnuntaina nimiäisiin. Sitä ennen täytyy muistaa askarteluttaa kortti ja ottaa kuvat tänään (jo!!!) valmistuneesta lahjasta. Touhukasta viikonvaihdetta myös sinulle ja muille!

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin on lintuja tekeillä, sopivia kevätpuuhia semmoiset. Ei kuitenkaan yhtä tyylikkäitä kuin teillä, voi kun jaksaisin ommella niin kuin sinä!

unisukka kirjoitti...

kevytvalo: Kiitos, mutta uskon kyllä teiltäkin syntyvän omalla tavallaan tyylikkäitä lintuja. Kadehdin taitoasi askarrella lapsen kanssa niin ihania! Minä taas en jaksa (mitään), jos en saa ommella.

Maija K kirjoitti...

Kaunista, kaunista!

unisukka kirjoitti...

Kiitos, Maija K!

nasba kirjoitti...

Linnut on hienoja. Pitäiskös munkin yrittää jotain tollasia... :)

unisukka kirjoitti...

Kiitos, nasba. Vielä kerkiää ommella ennen ku lumet sulaa :)

Noora kirjoitti...

Moikka! Pitää oikein kirjottaa, tuli niin keväinen ja pirteä olo postauksestasi!
Nyt tiedän mihin minä jämäkangastilkut ja napit laitan! Kiitos ihanan värikkäätä ideasta! (justiin siivosin kaappeja, ja tietämättäni omistan juuri samaisia helmiä sangollisen o_0 !!)

Mahtava blogi, löysin tänne maalaisromanttisilta ;) Kiitos! uudesta(minulle) ihanasta blogista!

unisukka kirjoitti...

Kiitos Noora aamuani piristäneestä kommentistasi! Tästä taas huomataan, ettei mitään kannata heittää pois ja toisinaan kannattaa ne kaapitkin siivota :D