keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Murukarhu


Olen muistaakseni hehkuttanut tätä Rosa Matildan Muru-neulosta ennenkin, mutta teen sen taas. On ehdottomasti parasta löytämääni kangasta ikinä. Tämä peruspaita taistelee Paljasjalkaisen lempipaidan arvonimestä viidakkopaidan kanssa. Housut: ruskeat velourpöksyt omalla kaavalla kirppikseltä löytyneestä aamutakista.

6 kommenttia:

Häntähattu kirjoitti...

Otsot ovat meidänkin lemppareita! Paljon on pidetty ja pesty eikä näy missään, ja päälle vedetään edelleen vaikka alkaa jo jäädä pieneksi.

Mirva kirjoitti...

Nuo Murun kuosit ovat kyllä upeita! Kankaita en ole päässyt käsissäni hypistelemään muuten kuin Tirsokkaan ihanissa luomuvaipoissa, ompelutaidot ovat sen verran kehnot etten ainakaan nyt raaski ostaa tuota puuvillaneulosta vaikka mieli kuinka tekisi. Haaveilen Muru-mekosta tytölle, kovasti koetan semmoista käytettynä metsästää, nyt näyttää jo vähän lupaavalta...

unisukka kirjoitti...

Häntähattu: niinpä, on ihanaa kun on joku kangas, jonka laatuun voi luottaa.

Mirva: Kantsii harjoitella vaikka yöpukuja ompelemalla, saa hyvin testattua kaavan sopivuutta ja treenattua omaa ompelutaitoa. Tällaisilla napakoilla kankailla ompelu on helppoa ja kauniille kankaille helppo peruskaava riittää. Ehkäpä saat jonotusnumeron Häntähatun ihanuuksiin ;)

Gabriela Von Bohlen kirjoitti...

Suloinen paita!

Ilona kirjoitti...

Hei. En bongannut sähköpostiosoitettasi, joten laitatko minulle mailia profiilissani näkyvään osoitteeseen. Saat sitten vastauksena osallistumisohjeita sitä suunnittelemaani blogiyhteisöä varten.

unisukka kirjoitti...

Kiitos, Gabriela Von Bohlen. Aina on yhtä ihanaa saada joku liikahtamaan ja kommentoimaan :) Olin suuri fanisi vanhassa blogissasi, en kyllä muista, kommentoinko koskaan. Uuteen en ole vielä juurikaan tutustunut.

Laitoin Ilonalle viestin.