keskiviikko 14. syyskuuta 2011

DONITSIT JA MUFFINSITKun Herkulliset Ajatukset-blogissa oli tänään puhetta donitsikeskiviikosta, muistin arkistoissani olevan vanhoja kuvia myyjäisiin ja synttärilahjoiksi tekemistäni herkuista. Donitsit on neulottu kirppislangoista, Tallinnan bling-bling-langasta ja Pirtin Kehräämön pässinpökkimästä. Muffinsit on neulottu myös Tallinnantuliaisena ostamastani hörhelölangasta ja Pirtin kahdesta ruskeasta langasta. Valkoiset kermavaahdot ovat varmaankin jotain vanhaa jämäseiskaveikkaa. Puuhelmet Biltemasta. Kaikissa on täytteenä saumurisilppua.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Moi! Blogissani sinulle tunnustus!

Haituvainen kirjoitti...

Kiitos ideasta, yksi keränjämä tuhottu! :D Poikanikin tunnisti heti että oli kyse donitsista (toisin kuin oli asianlaita tekemäni "banaanin" kanssa...)

unisukka kirjoitti...

Hanna: kiitos, laitoin korvan taakse hautumaan :)

Haituvainen, sepä just onkin leikkiruuissa niin mahtavaa, että saa kaikenmoisia jämiä tuhottua. Kyllä se banaanikin varmasti jonkun roolin leikeissä löytää.

heidi kirjoitti...

olipas hyvä että jätit kommenttia, niin löysin tänne :) Esikoinen katseli mahtavat sieniaskartelut läpi ja tunnisti kaikki sienet, vau mitä askarteluja täällä...palaan paremmalla aikaa!

unisukka kirjoitti...

Tervetuloa uudestaankin, Heidi! Juuri niitä sieniä (kärpäs-sellaisia) tuumiskelin puolukkapurkin kylkeen roikkumaan, joten sen vuoksi tarvii päästä puolukalle ;) Onpa hyvä sienikaveri sulla!

Minna kirjoitti...

Nam, nuo donitsin on ihan uskomattoman ihania...miten teet tuon pyöreän muodon?