keskiviikko 7. syyskuuta 2011

TISKIRÄTTIMUFFINSIT
Joskus aikojen alussa olin ostanut pellavaneulosta tarkoituksenani tehdä neuletakki. Kangasta oli varattuna viisi metriä ja neljä vuotta sitten hurautin siitä Paljasjalkaiselle hyvän, tukevan ja joustavan kantoliinan. Tämän jälkeenkin kangasta jäi vielä hyvä kasa, joka jäi odottamaan inspiraatiota. Olin myös ostanut kirppikseltä Paljasjalkaisen vaippaompeluiden aikaan vanhan, harvaankudotun pellavaverhon, josta piti tulla imuja. No, tulihan siitä, mutta silti sitä verhoa riitti ja riitti kangaslaatikon täytteeksi. Kunnes yhtäkkiä keväällä hoksasin kokeilla niistä yhdistelmää tiskirätiksi ja se toimi. Hurautinkin sitten kerho- ja puistotädeille ja opettajalle rätit kevättuliaisiksi. Paljasjalkainen painoi kangasvärillä valkoisia palloja rätteihin, vaikka parempi olisi kyllä ollut ilman... Siksaknauha on ripustusta varten. Honkkarista löytyi vielä nätit muffinsivuoat, jotka lapset valitsivat lahjansaajan mukaan. Korttien ympyrät tein kuvioleikkurilla Paljasjalkaisen värittämästä paperista, kukkasen tausta on tapetinjämää Paljasjalkaisen huoneesta.

PS. Kun en osaa tehdä mitään vain muutamaa, niin näitäkin löytyy tulevana sunnuntaina myyjäiskojustani... Ilman kangasväriläiskiä kylläkin :)

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihana idea! Tosi ihana paketti, taidan tämän idean napata omalle "joulupajalleni"! :)

unisukka kirjoitti...

Kiitos ja ole hyvä, Hanna. Paketointi ja pikkulahjojen keksiminen kun on aina vähän haastavaa, on hauskaa, että on edes joku käyttökelpoinen idea jalostettavaksi.

Liljankukka kirjoitti...

Nää on kyllä niin hienot!

unisukka kirjoitti...

Liljankukka, jos jossain on muffinsia, voiko se olla muuta ku hieno ;) Kiitän ja jään odottamaan
ideanjalostustasi.