lauantai 10. syyskuuta 2011

SIENISATOA


Huomisille markkinoille pakkasin mukaan syksyisiä sieniä. Kantarellit Pirtin villasta, tatit ja kärpässienet jämätilkuista ja saumurisilpusta ja torvisienet huopuneesta kirppisvillapaidasta.

Kärpässienien tekoa lykkäsin pitkään, koska tuntui väärältä tehdä leikkiruokien seuraksi myrkkysieniä. Koristeeksi ne sopivat kuitenkin hyvin. Viime syksynä huovutin kärpässieniä ulkokranssiin, josta linnut kävivät nyppimässä villoja pesään. Vahingosta viisastuneena siirryin tänä syksynä kankaisiin versioihin, jotka sopivat myös ulos.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Vaikken sieni-ihminen olekaan, kanttarellit on IHANIA!
Tänään oltiin markkinoilla myymässä, ja siellä oli Musta Lammas -kehräämö myymässä jos jonkinväristä villaa. Se on tässä lähistöllä, joten sinnekin vois tehdä yhteisen vierailun.

T

unisukka kirjoitti...

Kiitos, T. Kantarelleja löysin ihan oikeastikin tänä vuonna käsittämättömän määrän ja inspiroiduin huovuttamaankin. Torvisienistä en itse välitä syötynä, mutta kun laatikossa sattui olemaan musta villapaita, siitä oli jotain keksittävä. Kaikki vierailukohteet otetaan ilolla kalenteriin ;)

Liisa kirjoitti...

Tännehän on ilmestynyt vaikka mitä ihanuuklsia sitten viime käyntini! :) Kanttarellit on ihania, tosi aidon näköisiä!

Tsemppiä myyntiin!
-Liisa

unisukka kirjoitti...

Kiitos Liisa, samoin :)

Hanna kirjoitti...

Oi mitä herkkuja! :)

unisukka kirjoitti...

Kiitos, Hanna. Markkinoilla lapset himoitsivat sieniä eniten ;)

Tiina kirjoitti...

Voi vitsi nää on hienoja!

unisukka kirjoitti...

Kiitos Tiina :)

unisukka kirjoitti...

Jatkan vielä, Tiina, että jos teillä on sieniherkkujen tarvetta, käyn mielelläni myös vaihtokauppaa...Esim. joulukalentereitahan tarvii ihan pian alkaa jo suunnittelemaan :D