lauantai 19. helmikuuta 2011

Muffinssihurahdus
Leikkiruuat ovat meillä olleet lasten suosituimpia leluja jo pari vuotta. Niillä leikkivät tytöt ja pojat, 1 - 8-vuotiaat. Potentiaalisia tulevia synttäreitä ennakoiden tein läjän muffinsseja: virkkasin, neuloin, ompelin ja yhdistelin eri tekniikoita. Olen huono tekemään vain yhtä, joten niitä tulikin sitten aika monta. Pari on tainnut jo leikkiinkin eksyä.

Erilaiset materiaalinjämät ovat leikkiruoka-askartelijan aarreaitta. Näissä on sekalaisia kirppislankoja ja kangasjämiä: villaa, puuvillaa, mohairia ja tekokuituja. Napit ovat kirppislöytöjä, helmet Hamsteritätini pelastamasta, sadoin helmin kirjaillusta rikkinäisestä paidasta. Ruokien täytteenä on saumurisilppua.
Muoks. Huhhuh, kävijöitä on ollut 700 viikossa. Arvon jotain itse tehtyä, kun tuhat kävijää tulee täyteen (tai siis laitan sen käyntiin). Siihen asti saa ehdottaa, mitä arvottaisiin :)

8 kommenttia:

eitsu kirjoitti...

Nuo muffinsit on kyllä ihan mielettömän hienoja. Jos niitä arvot, niin varmaan on osallistujia. Ihana blogi sinulla;)

unisukka kirjoitti...

Kiitos eitsu! Muffinssit ja muut lisukeherkut ovat ehdokaslistalla kankaisten ostoskassien, rättien ja pannulappujen kera. Tätä vauhtia joudun päättämään asian pikaisesti että saan kuvatkin otettua ennen arpajaisia..

Sari kirjoitti...

Hauskoja muffarreita :)

unisukka kirjoitti...

Sari: kiitos. Vielä kun oppisi tekemään myös oikeita...

Liljankukka kirjoitti...

ääh, s ehtisit ensin bloggaamaan näitä herkkuja!

Voisit laittaa esille muutamat erilaiset arvontapalkinnot (noita joita oot jo maininnut) ja niistä sitten voittaja saisi mieleisensä valita.

unisukka kirjoitti...

Liljankukka, oliks meil joku kilpailu vai.. No, voitin tällä kertaa :)

Aloin jo väsäämään karjalanpiirakoita ja leivoksia herkkulautasta varten, mutta tosiaan tuo vaihtoehtojen esittely vois kyllä olla myös ihan hyvä juttu. Kassejakin kun on jo valmiina.

Sonja kirjoitti...

Mielettömän hauska idea! Ja eri makujakin vielä:P

unisukka kirjoitti...

Kiitos Sonja. Olen paitsi huono tekemään vain yhtä, myös huono tekemään samanlaisia. Eri maut ovat siten vähän käytännön pakko :)