perjantai 11. helmikuuta 2011

Uneksujat
Itselle surautin tammikuussa uuden lempitunikan lempikaavallani Farbenmixin Imkellä rankkakätisesti muokattuna. Kangas on jälleen Triteksin löytöjä, ostin samaa kuosia neljässä värissä. Kuulin jälkikäteen sen olevan Nanson luomukangasta ja jäin harmittelemaan kun en ostanut enempää... Onneksi ihanatäti asuu vieressä niin tulee ehkä toistekin (tai kolmannesti) poikettua.

3 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

toi on niin ihanaa toi kangas jotta jos sitä on yhtään ylimääräisenä niin ostaisin mieluusti :D

mitä muita värejä siellä oli? pitää varmaan tehdä joskus joku pyhiinvaellusretki sinne triteksille kun kaikki siitä puhuu..

unisukka kirjoitti...

Valitettavasti mulle jäi kangasta vain pikkarillisten verran, tarviikin testiä kaava jollain vähempiarvoisella kankaalla ensi tilassa. Liljankukka ja Mirveli ostivat samaa myös, kenties jommallakummalla olisi pätkä jouten? Mitäs Unikuu tuosta tekisit?

Värejä oli vaikka kuinka. Meille muutti viimeinen pätkä mustavalkoista, sinivalkoisesta tuli jo Paljasjalkaiselle yökkäri ja valkosininen on marinoitumisuhan alla (ehdotuksia?). Myös valkovihreää, valkopunaista ja samoja päinvastaisin värein oli, samoin viininpunaista. Ja seinän takana on hyvä kirppis ja parinsadan metrin päässä toinen ;)

Unikuu kirjoitti...

mä niinkin vaatimatonta kuin lapsille vaatetta.. :D

ja jos tarpeeksi ison palan löydän niin itselle t-paitaa..