maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäivätervehdys!


4 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää myös sinulle - kauniisti kuvattu tuo ihana koriste tässä :) Ja kylläpä teidän lapsilla onkin ihanat nimet...

unisukka kirjoitti...

Kiitos Maija :)

(pohdin tässä kun tuli sellainen "tuttu olo", että onkohan se nyt Paljasjalkaisen tai Sukkahukan kummitäti vaiko ihan joku muu Maija kun kirjoittelee.. olisi hauska tietää, ketkä kaikki täällä kyläilevät)

johanna kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää myöskin sinulle!
oot jaksanut tosi ahkeraan päivitellä tätä blogia,mukava lukea ja katsella ku tietää sut ihan oikeastikin,on hyvinkin paljon sinun näköinen!

unisukka kirjoitti...

Kiitos Johanna! Kiva kuulla, että on näköinen. Yritän olla yrittämättä, josko sitten olisi jatkossakin näköinen. On vähän noita kuvia varastoitunut vuosien varrella ja kun ajattelin koota tänne vanhojakin muistoja niin on siinä vähäsen puuhaa. Rykäisin tarkoituksella monta tekstiä putkeen, kun ajattelin että näkyisi siten se "mun tyyli" paremmin potentiaalisille lukijoillekin, että olisi helpompi tehdä päätös toistekin tulemisesta tai tulemattomuudesta. Ja kun Villahousu syö taas nelikuukautistauon jälkeen koneen äärellä niin samallahan sitä sitten bloggaileekin. Tulehan sinäkin taas kylään :)