maanantai 21. helmikuuta 2011

norosukat


Ostin taannoin käsityömessuilta unelmaihanaa ja pitkäänkuolattua Noron sukkalankaa. Harkitsin ostosta tarkkaan, sillä lanka oli kallista, mutta sorruin kuitenkin. Neulominen kesti ikuisuuden, mutta lopputulosta kannatti odottaa ja rakastuin sukkiini heti. Jämistä tein Roosa-huivin (helppo, suosittelen!)

Neuloessa jo kummastelin langan ohuutta, mutta arvelin sukkalangaksi nimetyn langan kestävän. Kestihän se kyllä - kuukauden. Vain Lanett on hajonnut sukkakäytössä nopeammin.6 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Voi ei, nuo kun ovat niin kauniita (ja kalliita) niin soisi kyllä kestävän... Itse en ole vielä sortunut vaikka mieli tekisi norosukkia.

unisukka kirjoitti...

Joo, nää oli ihanat kotiäitisukat hameen ja pitkien kirppissaapikkaiden kera. Nyt tarvii vaan esitellä pelkkiä varsia eikä riisua koskaan kenkiä ;) tai sit pitää muuntaa nää säärystimiks. Regiasta tulisi kestäviä sukkia, mutta nää norovärit on vaan tuhannesti ihanammat. Tarvis reklamoida kunhan jaksaisin.

Anna kirjoitti...

Höh! On kyllä niiiin ihanat, mutta tosi harmi, jos ei kestä. Mutta onneksi varsiakin voi esitellä :)

Inkeliina kirjoitti...

Onpas harmi että lanka ei kestänyt, meinaan nää on hienot ja kova työ näissä ollut, ei meikäläinen vaan jaksais. ;)

irinka kirjoitti...

Huivi taitaa olla nimeltään Ulla-neuleesta löytyvä Lehmus. Lehmuksia on minunkin puikoiltani syntynyt jos minkänäköisiä, riippuen ihan puikkojen paksuuden suhteesta lankaan.

Ja sukat on IHANAT! Samaa harmittavaa olen huomannut, että ohuista langoista neulotut villasukat ei ikinä kestä niin kauan kuin odottaisi ja toivoisi. Kokeiltu mm. Sandnes mini palett superwash ja Step.

Jään lukijaksi, tervetuloa kurkkaamaan myös minun blogiini! http://irinkaitseteossa.blogspot.com

unisukka kirjoitti...

Kiitos kommenteista myös Anna, Inkeliina ja irinka! Minä tykkään kyllä neuloa ohuilla puikoilla ja pitkäkestoisia projekteja, mutta ottaahan tuo päähän, että kestäväksi odotettu ei kestäkään. Regian ohuet sukkalangat olen todennut kestäviksi, niitä uskallan suositella. Löysin kuin löysinkin huivin nimenkin Ullasta, kun hoksasin Ullakolta hakea: Roosa. Yritän, josko linkityskin onnistuisi..