lauantai 26. helmikuuta 2011

vauvaonnittelut

Kunnon hamsterin tunnistaa siitä, että hän ei heitä mitään pois. Vauvaonnittelukortti ja näperrysrätti syntyivät lähes kokonaan jätepaloista. Kortissa on pääasiassa PUL-tilkkuja, näperrysrätissä vaippaompeluista jääneitä velour- ja joustofroteetilkkuja. Näperrysnauhoina kierrätettyjä kengännauhoja, mummun vanhoja kanttinauhoja, mainosavainnauhasta saksittuja paloja ja jokunen uusi nauhanpätkä.
Arpajaiset edelleen voimassa :)

4 kommenttia:

Liljankukka kirjoitti...

Niih.. mä en sitten vieläkään oo saanu aikaan yhtä ainutta näperrysrättiä vaikka sellaseen haalisin matskuja n. 3v sitten kun kaveri vielä odotti esikoistaan ;)

unisukka kirjoitti...

Joo noi on kyllä aika työläitä valmistaa :D ja ainakin meillä varsin tykättyjäkin.

AnniP kirjoitti...

Hienot! Tuo rätti-idea tuntuu kivalta mutta oma kärsivällisyyteni ei vielä ole antanut periksi tehdä. Jospa jo seuraavalle sukulaisvauvalle? Materiaalia kyllä löytyisi...

unisukka kirjoitti...

AnniP, kiitos kehuista. Tosin minun on vaikea uskoa, ettei ihanien kukkaroiden tekijän kärsivällisyys antaisi periksi pieniin rätteihin ;) mutta tiedänpä jatkossa, mitä tarjoan vaihturiksi kun sun ompelema kukkaro joskus räjähtää ja tarvin uuden...Mulla ei meinaan ole kärsivällisyys riittäny vielä niihin.