tiistai 15. helmikuuta 2011

Palloja ja oliivia


Olin säilönyt tätä kuvaa "joskusblogattavien kansiossa" jo jonkin aikaa odottamassa muita arkivaatteita, mutta kun ystäväni, kanssahamsterini ja kangaskimppatilaajani Lepäävä Esteetikko bloggasi samasta kankaasta ja samalla lapsitekeemuumipalapeliä-idealla http://oliona.blogspot.com/2011/02/pelastettu.html , niin pakkohan se on tämäkin tänne laittaa.Peruspaita hupparin kaavalla, jota olen käyttänyt jo kaksi vuotta Paljasjalkaisen paitakaavana aina tarpeen mukaan hihoja ja helmaa pidentämällä. Olisi jo syytä piirtää uusi kaava, ettei joka kerta tarvitsisi mittailla vanhoja vaatteita kangasta leikatessa! Kangas on Mjukatygeriltä, kudottua interlock-neulosta, joka laadultaan ja ihanuustuntumaltaan painii samassa sarjassa Muruneulosten kanssa ja on Murun jälkeen hyvänä kakkosena lempikangasmateriaalieni listalla. Tilasin tätä jo alesta lisääkin omiin ompeluksiini.

Housut ovat omalla, laiskan ompelijan sivusaumattomien housujen kaavalla. Tallinnantuliaisjoustista, joka väriltään meille sopimattomana on odotellut ompelijaansa. Housuissa on violetit resorit ja junamerkki resorin ja kankaan yhtymäsaumassa.

PS. Joku ystävällinen voisi kertoa, kuinka teen vähemmän kökön linkin. Tiedän sen jostain lukeneeni, mutta en nyt löydä.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

mirveli kirjoitti...

Kuittaan käyväni kurkkimassa ja kaikkea kivaahan täältä löytyy, kuten arvasinkin!
Kiva paita, tuo on kyllä kivaa kangasta, totean, ja ihmettelen, miksen sitä itselleni tilannut...

unisukka kirjoitti...

Kiitos Mirveli käynnistä. Toiset kankaat puhuttelevat jo ruudulla, toiset vasta vaatteena. Kenties tämä kangas on Sinulle jälkimmäistä versiota. Toivottavasti emme nyt hehkuta kangasta liikaa, jotta sitä riittää meille vielä seuraavaankin tilaukseen ;)Liljankukka jo kertoikin, kuinka saan linkin tehtyä, mutta täytyy perehtyä siihen toiste.